Καλωσήρθατε στην ΑΡΜΟΝΙΑ!

'Ενας σύλλογος αφιερωμένος στη βελτίωση της διάγωνσης, της θεραπείας και της ποιότητας ζωής των ατόμων με πρωτογενείς ανοσοανεπάρκειες.

slide2

Μαζί μπορούμε καλύτερα!

Η δωρεά σας βοηθά τον σύλλογο ΑΡΜΟΝΙΑ να παρέχει πόρους και υπηρεσίες σε χιλιάδες ανθρώπους που ζουν με πρωτογενείς ασθένειες ανοσοανεπάρκειας.

donatenow

Ρωτήστε μας!

Χρησιμοποιήστε το φόρουμ και ρωτήστε μας ότι θέλετε να μάθετε για την νόσο. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

H ΑΡΜΟΝΙΑ Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκεια

«ΑΡΜΟΝΙΑ» Σύλλογος Φίλων Ασθενών με Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες & Παιδιατρικής Ανοσολογίας

«Η ΑΡΜΟΝΙΑ» Σύλλογος Φίλων Ασθενών με Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες & Παιδιατρικής Ανοσολογίας (αριθμός απόφασης αναγνώρισης 3981/28-06-06).

Στόχος του Συλλόγου είναι να ενημερώσει και να στηρίξει τους ασθενείς και τις οικογένειες τους.

Φιλοδοξία όλων είναι ο Σύλλογος να γίνει στήριγμα στις δύσκολες στιγμές της διάγνωσης, των θεραπειών και της καθημερινότητας τους.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος www.armoniaanosia.gr, οραματιζόμαστε, να γίνει ο χώρος ανταλλαγής εμπειριών & συναισθημάτων με στόχο την αλληλοβοήθεια. Επιπλέον να γίνει η δύναμη διεκδίκησης των δικαιωμάτων όλων των πασχόντων με ανοσοανεπάρκεια (ενίσχυση και εξασφάλιση ποιότητας ζωής με κοινωνική αποκατάσταση των μελών του καθώς και βελτίωση της οικονομικής και ψυχολογικής κατάστασης τους).

Η δημιουργία Κέντρου Πληροφοριών και Υποστήριξης με σκοπό την ενημέρωση και κατεύθυνση των ασθενών σχετικά με τα δικαιώματά που τους παρέχει η κείμενη Νομοθεσία (ΦΕΚ 4591 Β΄27/12/2017, ΦΕΚ 1560 Β΄08/05/2018 και ΦΕΚ 3415 Β’ 10/08/18) καθώς και τις παροχές που δικαιούνται από τα Ασφαλιστικά τους Ταμεία αλλά και κατά την διάρκεια τις εισαγωγής τους στα Νοσοκομεία.

Προσδοκούμε στη δυναμική παρέμβαση για καλή συνεργασία των ασθενών με εξειδικευμένα Νοσοκομεία, καθώς με άλλα συναφή Σωματεία και γενικά φορείς ή ιδιώτες με κοινούς σκοπούς και στόχους.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες του Συλλόγου συγκαταλέγονται εκστρατείες ενημέρωσης, όπως η εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ανθρώπων με ανοσοανεπάρκεια αλλά και των ασθενών με σπάνιες παθήσεις καθώς είναι μέλος της Π.Ε. Σ.Π.Α(Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων) και δόκιμο μέλος στις Eurordis(Rare diseases Europe) και IPOPI (International Patient Organization for Primary Immunodeficiencies).

Ενισχύστε το έργο μας.

Το έργο του Συλλόγου μας στηρίζεται κυρίως από δωρεές που μας προσφέρουν ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμοί και από τα έσοδα των εκδηλώσεων που διοργανώνουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ.

ΦΕΚ 4591 Β’ 27/12/2017 σελίδα 61307 (2. ΠΡΩΤΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ) Ενιαίος πίνακας προσδιορισμού ποσοστού αναπηρίας ΦΕΚ 1560 Β΄08/05/2018 σελίδα 16962 (ΠΡΩΤΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ) Κατάλογος μη αναστρέψιμων παθήσεων. ΦΕΚ 3415 Β΄10/08/18 σελίδα 42693 Τροποποίηση προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης (σημείο “δ”)

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ.

17/12/2020 Αγαπητοί ασθενείς και φίλες/οι του συλλόγου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ»   Σύλλογος  Φίλων Ασθενών  με Πρωτοπαθείς  Ανοσοανεπάρκειες  &  Παιδιατρικής Ανοσολογίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η διανομή των δωρεάν αναλωσίμων σχεδόν ολοκληρώθηκε. Με τον καινούργιο χρόνο θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την ανανέωση της σύμβασης των αναλωσίμων τόσο όσον αφορά τη δωρεάν χορήγησή τους όσο και […]

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΘΩΝ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Στα πλαίσια της κατεύθυνσης των συνεχών προσπαθειών του συλλόγου “Η ΑΡΜΟΝΙΑ” να εκπροσωπηθούν οι ασθενείς με πρωτοπαθής ανοσοανεπάρκεια στην Ελληνική Ανοσολογική Εταιρεία τελικά επιτεύχθηκε, μέσω της συγκρότησης ομάδας εργασίας ιατρών για τις πρωτοπαθείς ανοσοανεπάρκειες στην οποία συμμετέχουν όλα τα τμήματα των νοσοκομείων στην Ελληνική Επικράτεια που διαχειρίζονται ασθενείς με ανοσολογικά […]

Προβλήματα με ΕΟΠΠΥ

Ο σύλλογος θα ήθελα να σας ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες όσον αφορά τα αναλώσιμα και την αντλία, τα οποία είναι απαραίτητα ....Ο σύλλογος θα ήθελα να σας ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες όσον αφορά τα αναλώσιμα και την αντλία, τα οποία είναι απαραίτητα ....Ο σύλλογος θα ήθελα να σας [...]

Συμπαραστάτες - Χορηγοί

[logoshowcase center_mode="true"]